PIILOSOKKELIN / VALESOKKELIN KORJAUS

Piilosokkeli tai valesokkeli, millä nimellä sitä halutaankin kutsua, on 60-80, jopa 90 luvulla yleisesti käytetty maanvarainen perustus rivitalo tai omakotitalolle.

Tänä päivänä valesokkelia pidetään riskirakenteena, sillä alajuoksut ja runkotolppien alapäät tuppaavat yleensä kastua, jolloin rakenteeseen alkaa kasvaa mikrobeja ( hometta) jotka päätyvät huoneilmaan.

Alajuoksujen ja muiden rakenteiden tarkistaminen tapahtuu rakenteita avaamalla, jolloin voidaan todeta rakenteiden kunto luotettavasti.

Valesokkelin ongelmien korjaaminen onnistuu usein ulkokautta, jolloin asuminen remontin aikana on mahdollisimman helppoa.

Rasacon: illa on paljon kokemusta valesokkelien korjauksesta, jolloin voidaan tarjota valesokkelien korjaukset kilpailukykyseen hintaan. Korjaus menetelmä menee usin niin että, alin vaakapuu poistetaan ja tila valetaan lämpöäeristävällä eps -betonilla, jolloin saavutetaan parmpi lämmöneristävyys. Menetelmällä ei tule kylmäsiltoja kuten kengittämällä tehtäessä. Rasacon antaa AINA työlle 10 vuoden takuun.

Valesokkeliremontin yhteydessä on hyvä tarkastaa myös salaojien kunto, nämä tarkastukset onnistuvat myös meidän kautta.

Mikäli salaojien kunto on huono tai ne puuttuvat kokonaan, Rasaconin kautta onnistuvat nämäkin työt helposti ja vaivattomasti.

Tilaa maksuton arviokäynti

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

PIILOSOKKELIN / VALESOKKELIN KORJAUS KOKO ETELÄ-SUOMEN ALUEELLA

Piilosokkelin ja valesokkelin korjaus mm. alueilla Uusimaa: Kerava, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Hanko,  Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

Piilosokkelin ja valesokkelin korjaus mm. alueilla Kanta-Häme: Hämeenlinna, Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.

Piilosokkelin ja valesokkelin korjaus mm. alueilla Päijät-Häme: Lahti, Nastola, Orimattila,Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola Hämeenkoski, Kärkölä, Padasjoki ja Sysmä.